زمان اجرای بندهای اصلی لایحه C-24 برای متقاضیان شهروندی مشخص شد

immigrants-cana_1323748cl-8

پس از تصویب سریع لایحه C-24 در پارلمان کانادا و بدل شدن آن به قانون ، دولت امکان اجرای سریع همه بندهای آن را پیدا کرد.

حتی یکی از بندهای آن در ارتباط با تسریع روند اعطای شهروندی به نیروهای مسلح کانادا از چندی پیش به اجرا در آمد.

این قضیه نگرانی های زیادی را برای افرادی  در پی داشت که در شرف تکمیل 3 سال حضور در کانادا بودند و یا با رسیدن به 55 سال سن نیازی به امتحان زبان انگلیسی نداشتند.

با توجه به اینکه این افراد از قدرت یادگیری اندکی برخوردار هستند ، در صورت اجرا شدن این قانون یا باید بدنبال یادگیری زبان انگلیسی باشند یا اینکه ده سال دیگر منتظر بمانند و بعد درخواست خود را به دولت کانادا ارائه کنند.

اما بنا به استعلام رسانه های کانادایی از وزارت مهاجرت و شهروندی ، دو بند این قانون برای واجد شرایط بودن شهروندی تا ماه ژوئن سال 2015 تغییر نخواهد کرد . این دو مورد عبارتند از :

 ** طبق قانون جدید هر نفر باید چهار سال از شش سال آخر و همچنین دست کم 183 روز از هر کدام از سالها را در کانادا به سر برده باشد. آنها همچنین باید مدارکی را مبنی بر پرداخت مالیات در تمامی این سالها ارائه دهند.

**تست ویا ارائه مدرک تسلط به  زبان برای داوطلبان شهروندی که قبلا برای افراد بین 18 تا 54 سال اجباری بود ، حالا برای افراد بین 14 تا 65 سال الزامی خواهد بود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>