زمان دقیق اجرای قانون جدید شهروندی کانادا (C-24) اعلام شد

citizen

بنا به اعلام سایت رسمی وزارت مهاجرت کانادا تمامی تغییرات قانون جدید شهروندی از روز 11 ژوئن اعمال خواهد شد .

دراین وب سایت تاکید شده تمامی افرادی که خواهان استفاده از فرمهای فعلی درخواست شهروندی و اجرای قانون فعلی شهروندی هستند ، باید تا روز 10 ژوئن پرونده خود را به وزارت مهاجرت برسانند و وزارت مهاجرت در این قضیه به تاریخ پست شدن پرونده متقضیان توجهی نخواهد کرد.

تمامی پرونده هایی که از صبح روز 11 ژوئن 2015 به دست مسئولین اداره مهاجرت برسد ، گذشته از اینکه بر طبق قانون جدید شهروندی (C-24) رسیدگی خواهد شد ، بایستی با استفاده از فرمهای جدید درخواست شهروندی باشند.

درخواستهای ناقصی هم که تا 10 ژوئن به دست مسئولان وزارت مهاجرت برسند ، به فرستنده عودت داده شده و از آنها خواسته خواهد شد تا بر طبق قوانین تازه و با فرمهای جدید اقدام کنند. از این رو توصیه شده تنها درصورت تکمیل مدارک و فرمها تا آخر وقت اداری روز 10 ژوئن پرونده را با پست به اداره مهاجرت برسانید.

اهم نکات جدید لایحه  جدید شهروندی به این شرح است :

** طبق قانون جدید هر نفر باید چهار سال از شش سال آخر و همچنین دست کم 183 روز از هر کدام از سالها را در کانادا به سر برده باشد. آنها همچنین باید مدارکی را مبنی بر پرداخت مالیات در تمامی این سالها ارائه دهند.

**دانشجویان خارجی و کارگران خارجی موقت دیگر نمی توانند زمانی را که قبل از دریافت کارت اقامت  دائم (PR)در کانادا بودند را به عنوان زمان مورد نیاز برای درخواست شهروندی به حساب بیاورند ومبنای محاسبه مدت زمانی است که پس از دریافت کار اقامت در کانادا حضور داشتند.

**روند رسیدگی به درخواست شهروندی آن دسته از مهاجرانی که در نیروهای مسلح کانادا خدمت می کنند به مراتب سریع تر از درخواست کنندگان عادی خواهد بود.

**مهاجران برای کسب شهروندی همچنین نیازمند به امضای فرم” قصد اقامت” در کشور خواهند بود .

**جریمه تقلب در مدارک شهروندی از یک سال زندان وهزار دلار جریمه نقدی به یکصد هزار دلار جریمه نقدی و پنج سال زندان افزایش می یابد.

** حق شهروندی کسانی که اقدام به اعمال ترویستی ، جاسوسی ویاعضویت در گروه هایی کنندکه با نیروهای کانادایی در خارج از کشور درگیر هستند ، با توجه به نظر وزیر مهاجرت باطل خواهد شد.

**تست ویا ارائه مدرک تسلط به  زبان برای داوطلبان شهروندی که قبلا برای افراد بین 18 تا 54 سال اجباری بود ، حالا برای افراد بین 14 تا 65 سال الزامی خواهد بود.

**هزینه درخواست شهروندی که قبلا 400 دلار بود حالا به 630 دلار برای بزرگسالان افزایش خواهد یافت که گفته می شود همچنان از کشورهایی چون آمریکا ، استرالیا و نیوزلند کمتراست .

با این تدابیر تازه انتظار می رود نزدیک به 80 درصد از حجم درخواستهای ارسالی برای کسب شهروندی کم شده و به این ترتیب زمان مورد نیاز برای کسب شهروندی کانادا که در حال حاضر به سه سال رسیده ، در سال 2016 به کمتر از یک سال برسد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>