تاریخ دقیق ثبت نام اولیه و شرایط اسپانسر شدن برای مهاجرت والدین و پدربزرگ و مادربزرگها در کانادا اعلام شد

Parents-Grandparents-Program-Update-2019

همانطور که قبلا اعلام شده بود، دولت فدرال در نظر دارد مرحله اول ثبت نام برای اسپانسر شدن مهاجرت والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگها را در اواخر ژانویه انجام دهد.

طبق برنامه اعلام شده از سوی وزارت مهاجرت کانادا ، فرم” ابراز علاقه برای اسپانسر شدن ” از ساعت 12 ظهر به وقت شرق کانادا( 9 صبح به وقت غرب کانادا)روز 28 ژانویه  در سایت وزارت مهاجرت در اختیار متقاضیان خواهد بود.

رسیدگی به درخواستها تنها بستگی به زمان تکمیل این فرم و ارسال آن لاین آن برای وزارت مهاجرت دارد و طبق برنامه اعلام شده متقاضیان در مرحله دوم و پس از اینکه از سوی دولت برای اسپانسر شدن واجد شرایط شناخته شدند ، مدارک کامل را ارسال خواهند کرد.

این فرم برای مدت محدودی به صورت آن لاین در اختیار متقاضیان خواهد بود و زمانی که شمار متقاضیان واجد شرایط به 20000 هزار برسد ، از دسترس خارج خواهد شد.بنابراین توصیه شده از همان دقایق نخست با در اختیار داشتن اطلاعات شخصی متقاضی و فرد و یا افرادی که قرار است به کانادا مهاجرت کنند ، فرم مربوط را پر کرده و برای وزارت مهاجرت ارسال کنند.

به گفته مسئولین وزارت مهاجرت تکمیل این فرم در صورتی که اطلاعات متقاضی و افرادی که قرار است اسپانسر شوند( والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ) در دسترس باشد ، تنها 10 دقیقه طول می کشد و بهتر است که تکمیل فرم با کامپیوترهای دسکتاپ صورت گیرد. آنها همچنین تاکید کردند متقاضیان قبل از درخواست از واجد شرایط بودن خود از نظر مالی مطمئن شوند.

فرد متقاضی باید اسکن کارت اقامت دائم و یا مدرکی مبنی بر شهروندی کانادا را همراه با فرم ثبت نام اولیه آپلود کند و حداقل 18 سال سن داشته باشد.همچنین فرد متقاضی باید تعهد دهد برای دست کم 20 سال ( از زمان اقامت دائم والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگش) تامین مخارج آنها را برعهده می گیرد.

در صورت دارا بودن این شرایط و ارسال فرم، وزارت مهاجرت شرایط متقاضی را بررسی کرده و با ای میل جواب مثبت را برای او ارسال می کند . متقاضی در مرحله دوم و اصلی درخواست اسپانسرشیپ والدین باید تمامی مدارک درخواستی وزارت مهاجرت را ظرف نهایتا 60 روز ارسال کند.

در ادامه جدول حداقل درآمد فرد متقاضی برای اسپانسرشیپ والدین را مرور می کنیم.فرد متقاضی بسته به تعداد افرادی که مسئولیت حمایت مالی شان را دارد ، باید حداقل درآمد را برای واجد شرایط بودن در زمان تکمیل فرم دارا باشد. برای متقاضیان ساکن استان کبک ، وزارت مهاجرت کبک واجد شرایط بودن متقاضی از نظر مالی را تایید خواهد کرد.

parents2