انتشار جزییات طرح «ورود سریع السیر» مهاجران به کانادا در سال 2015

??????????????????

دولت کانادا روز گذشته جزییات تازه ای از طرح جدید «ورود سریع السیر» مهاجران به کانادا را منتشر کرد که از ابتدای سال 2015 اجرایی خواهد شد و ظاهرا قرار است به نیازهای بازار کانادا پاسخ داده و از سوی دیگرحرفه ای در شان و تحصیلات مهاجران متخصص برای آنها مهیا کند.

با وجود تبلیغات فراوان ، درنگاه اول (با توجه به جزییاتی که تاکنون منتشر شده) ، این طرح در واقع همان برنامه پذیرش کارگران موقت است که سالها در کانادا اجرا می شد ولی ثبت نام آن حالا به شکل گسترده ای از طریق آن لاین صورت خواهد گرفت ، نیروهای متخصص  را هم دربر می گیرد  و شخص پذیرفته شده این بار به شکل دائم شانس اقامت در کانادا را پیدا می کند.

این طرح در دو مرحله انجام خواهد شد.

در گام اول کاندیداهای بالقوه ابتدا باید به شکل آن لاین  اطلاعات شخصی و حرفه ای شان از جمله میزان تحصیلات ، مهارتها ، تجربه کاری ، میزان تسلط به زبانهای خارجی و سایر جزییات را در فرمهای ویژه ای  ارائه کنند.این فرمها از ژانویه سال آینده در  سایت رسمی مهاجرت به کانادا  قابل دسترسی است.

سپس افرادی که  به تشخیص کارشناسان وزارت مهاجرت و شهروندی واجد شرایط یکی از برنامه های مهاجرتی کانادا خواهند بود ، در فهرست کلی قرار می گیرند. در این فهرست کاندیداها رتبه بندی خواهند شد و کسانی که در صدر این فهرست جای بگیرند شانس بیشتری برای مهاجرت به کانادا خواهند داشت.

افرادی که درفهرست کاندیداها قرار می گیرند و پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی ندارند ، بایستی در بانک مشاغل دولت کانادا ثبت نام کنند و به این ترتیب شانس برقراری ارتباط با کارفرماهای کانادایی را  پیدا خواهند کرد.

کارفرمای کانادایی هم برای اینکه بتواند نیروی متخصص خارجی را به عنوان مهاجر در اختیار بگیرد  پس از انتخاب فرد  مورد نظر از بانک مشاغل دولت کانادا ،همچون گذشته باید تاییدیه وزات کار و توسعه اجتماعی کانادا( تحت عنوان Labour Market Impact Assessment) را برای آن فرد دریافت کند.

در گام دوم کاندیداهای برگزیده دعوت نامه ای دریافت خواهند کرد تا مدارکشان را برای مهاجرت به وزارت مهاجرت ارسال کنند.

افرادی که  پیشنهاد کاری معتبر ( همراه با تاییدیه وزارت کار و توسعه اجتماعی) داشته باشند  و یا  در برنامه های مهاجرت استانی (بر اساس مشاغل مورد نیاز) مورد تایید قرار گرفته باشند ، در رده های بالای فهرست مذکور قرار می گیرند و شانس بسیار زیادی برای اخذ دعوت نامه خواهند داشت .

از زمان دریافت دعوت نامه ، متقاضی تنها 60 روز فرصت دارد تا فرمهای درخواست مهاجرت را به شکل اینترنتی پر کرده و  مدارک درخواستی را برای مهاجرت درقالب  یکی از این برنامه ها ارسال کند:

 immiii

وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا در ظرف شش ماه و یا کمتر تمامی  پرونده هایی که کامل شده را بررسی و ویزای مهاجرتی فرد متقاضی را صادر خواهد کرد.

کاندیداهایی که نام آنها در فهرست اولیه وجود دارد اما دعوت نامه ای برای تکمیل فرمهای نهایی مهاجرت دریافت نمی کنند ، می توانند بعد از 12 ماه باز دیگر ثبت نام کرده و در صورتی که همچنان واجد شرایط باشند، نام خود را در فهرست اولیه داوطلبان خواهند دید.

هنوز مبلغ هزینه های مراحل اول و دوم طرح «ورود سریع السیر» مشخص نشده و جزییات بیشتر به مرور از سوی وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام خواهد شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>