آیا ثروتمندان چینی واقعا قید مهاجرت به کانادا را زده اند؟

Canada-Admission

شاید یکی از تاثیر گذارترین افراد در روند مهاجرت ثروتمندان چینی به کانادا و به ویژه شهرهای ونکوور و تورنتو لری وانگ باشد.

او مدیر یکی از معتبرترین دفاتر مهاجرت چین به نام Well Trend United است که در دهه گذشته هزاران چینی را راهی کانادا کرده است .

اما با شرایطی که در برنامه مهاجرت سرمایه گذاری کانادا ایجاد شده ، وانگ چشم انداز روشنی برای موج جدید مهاجرت چینی های ثروتمند به کانادا نمی بیند. کانادا از سال 1986 تا سال 2012 پذیرای نزدیک به 200 هزار مهاجر سرمایه گذار در دو برنامه فدرال و کبک بوده که اکثرا برای سکونت به ونکوور آمدند.

اما در سال 2012 برنامه قدیمی مهاجرت سرمایه گذاری معلق شد و سرنوشت هزاران متقاضی و خانواده هایشان در هاله ای از ابهام رفت.

با شروع برنامه جدید از ژانویه امسال ، دولت فدرال امید داشت عده زیادی را جذب کند ولی تا اواسط ماه ژوئن تنها شش نفر خواهان استفاده از این برنامه شده اند.

وانگ در مورد برنامه جدید مهاجرت سرمایه گذاری کانادا می گوید:«با اینکه دولت کانادا اصرار دارد برنامه جدید مهاجرت سرمایه گذاری جایگزین خوبی برای برنامه قبلی است ، اما ما از همان ابتدا می دانستیم هیچکس از آن استقبال نخواهد کرد.

اگر تعداد زیاد تقاضاها برای برنامه قبلی ، مسئولین وزارت مهاجرت را به برنامه فعلی رساند ، باید گفت که آنها کاملا در محاسبه اشتباه کرده و برنامه ناقصی را طراحی کرده اند.

سرمایه گذار چینی که برای برنامه جدید متقاضی می شود ، دربهترین شرایط سی و چند سال و یا بیشتر دارد و معلومات زبان انگلیسی و فرانسه او خوب نیست . حتی اگر او از این لحاظ واجد شرایط باشد ، باید کلی زمان وهزینه صرف تکمیل مدارکش کند و این تازه اولین قدم است .

بعد از مرور مدارک ، باید در مصاحبه شرکت کند و مدارک جدیدی از او خواسته می شود. در نهایت ویزا بعد از مرور مجدد مدارک جدید برایش صادر می شود که این مسیر دست کم سه سال به طول می انجامد و شاید هم او پذیرفته نشود.

با این شرایط بعید است در ماه های آینده هم سرمایه گذاری چه از چین و چه از سایر کشورهای دنیا متقاضی برنامه جدید باشد. »

اواخر سال گذشته جزییات برنامه جدید مهاجرت از راه سرمایه گذاری با تبلیغات فراوان اعلام شد .

این برنامه تحت عنوان Immigrant Investor Venture Capital قرار بود در مرحله پیلوت تنها 50 سرمایه گذار و خانواده شان را بپذیرد .

طبق این برنامه سرمایه گذاران باید 2 میلیون دلار را برای 15 سال سرمایه گذاری کرده و این مبلغ طی این مدت در پروژه های اقتصادی مختلف دولت کانادا سرمایه گذاری شده و این ریسک وجود دارد که مبلغ یاد شده از دست برود.

در همین حال این عده باید قادر باشند مدارکی مبنی بر دارا بودن دست کم 10 میلیون دلار سرمایه ارائه دهند.

علاوه براین بررسی دقیقی درباره ثروت آنها صورت خواهد گرفت تا اطمینان به عمل آید  سرمایه پرداختی به دولت کانادا از طریق  فعالیتهای اقتصادی قانونی و سودآور کسب شده است .

همچنین سرمایه گذاران باید دارای معیارهای حداقلی معلومات زبان انگلیسی و فرانسه و تحصیلات بوده و مدارکی دال بر تجربه  در تجارت و سرمایه گذاری داشته باشند.

در آن زمان کریس الکساندر وزیر مهاجرت کانادا عنوان کرد این شرایط می تواند دولت کانادا را قانع کند  این دسته از مهاجران تاثیری مثبت بر اقتصاد کانادا خواهند داشت.

دربرنامه قبلی مهاجرت از راه سرمایه گذاری مبلغ درخواستی از متقاضیان تنها 800 هزار دلار بود که پس از 5 سال قطعا عودت داده می شد و سرمایه گذاران باید مدارکی مبنی بر دارا بودن 1.6 میلیون دلار سرمایه ارائه می کردند.

immiii3

 

immiimm1

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>